Eilinen oli taas lämmin päivä. Kävimme anopin, miehen ja lasten kanssa läheisessä puistossa piknikillä, eväänä limua, vichyä sekä keksejä. Samu veteli päiväunia vaunuissaan kun taas sisarukset M (tyttö reilut 3,5v) ja A (poika 2,5v) touhusivat omiaan keinuen, potkien palloa ja laskien liukumäkeä. Oli mukavaa istuskella auringossa, pieni tuulenvire helpotti välillä kuumuutta.
Jo toissailtana teki kamalasti mieli mansikkakakkua, joten eilen aamulla pyöräytin pohjan uuniin ja hieman ennen anopin tuloa koristelin ja kuorrutin. Pääsimme sitten suoraan kahvipöytään ja voi että, miten kakku vei kielen mennessään! Tuoreet mansikat ja kermavaahto on kyllä lyömätön yhdistelmä ja maku hurjan kesäinen. Kauppansa kakku teki muillekin perheenjäsenille, illalla oli enää paperit tarjoilukuvulla jäljellä :D
Yön Samu nukkui taas ennätyshyvin; uni tuli n. klo 21.30, kerran hän söi yön aikana (älkää kysykö mihin aikaan sillä minä nukuin ;)) ja toiseen kertaan tissi tyhjennettiin aamulla klo 8 kun kello soi. Samu jatkoi unia vielä puoli kymmeneen, jolloin lähdimme viemään isoja sisaruksia kerhoon aamupäiväksi. Sitten oli vuorossa lääkäri, jonne menin Samun kanssa kuulemaan, että sappirakonpoistoleikkaukseni on kuukauden-kahden sisällä. Hyvä homma.
Lääkäristä lähdimme kaupunkiin, kävimme ostamassa ladattavia paristoja Anttilasta ja sitten olikin aika hakea M ja A kerhosta. Samu nukkui koko Anttila-reissun ajan ja jatkoi unia vielä ruokakauppaan mennessäkin. Kaupasta tullessa hän sitten heräsi kakat pöksyssä :p Ei muuta kun vauva auton takapenkille, puhdistuspyyhkeet kehiin ja uusi Fuzzi Bunz (=kestovaippa) tilalle.
Kotona Samu jaksoi istuksia sitterissä pitkän tovin potkiskellen leluja ja jokellellen. Ihana kuunnella toisen jutustelua ja katsoa sitä keskittynyttä ilmettä, kun hän tähtää potkun kohti jumppalelua :) Toki potkiskelu on väsyttävää puuhaa, joten tunnin päästä kannoin tulevan jalkapallotähden parisänkyymme syömäpuuhiin ja nukkumaan. Nyt on takana unta 2,5h ja kun hän heräilee, otamme suunnan kohti kummityttömme M:n kotia. Ihanaa nähdä taas, mitä uutta pieni 7,5kk ikäinen tyllerö on oppinut :)
Jatkamme tarinaa toisella kertaa :)